Njoftim i rëndësishëm për banorët e fshatit Kllezen Poshtë

 

Ndërmarrja Ujësjellësi dhe Kanalizimi njofton të gjithë banorët e fshatit Kllezen Poshtë se për shkakë të reshjeve të shumta të shiut ka ardhë deri te turbullimi i ujit në burimin e Klleznës (stacioni i pumpave Kllezen) , për këtë arsye uji të mos konsumohet . Kjo do të zgjasë deri në një njoftimin tjetër, kështu thuhet në një njoftim nga kjo ndërmarrje.