”Fjalori enciklopedik i hapësirës shkodrane” në Ulqin

NP Qendra për kulturë Ulqin, Bashkimi i krijuesve shqiptarë dhe SHAI Art Club organitojnë përurimin e librit ”Fjalori enciklopedik i hapësirës shkodrane” (I-II) të autores Zenepe Dibra.

Përurimi do të bëhet në Art Gallery, të shtunën  me 4 nëntor 2017 me fillim nga ora 18.