Ilustrim: Terreni aktual i futbollit të vogël në Katërkollë

Në kuadër të manifestimit tradicional „Ditët  e Diasporës“, që do të mbahet me data 8 dhe 9 gusht   2017 dhe që organzohet nga Biznis Klub Ana e Malit është paraparë edhe një aktivitet që do ti gëzojë sportdashësit në Anë të Malit.

Kështu sipas programit të këtij aktiviteti do të bëhet edhe fillimi i punimeve në ndërtimin e terrenit për futbollit të vogël në Katërkollë,  investim ky i përbashkët Komuna e Ulqinit dhe diasporës.

Ditët e manifestimit pritet të shihet edhe se si duket ky projekt.

By admini