Dallgë jo të vogla rrahin plazhin e Ulqinit

 

Në Ulqin sot ka pasur shumë valë dhe janë parë kujdestarët e plazhit duke nxjerrë pushuesit nga uji, transmeton klankosova.

Raportohet të kenë qenë dy ndërhyrje sot me ç’rast janë shpëtuar dy persona.

By admini