Niazim Padoviq dhe Riad Pepiq përforcime të reja të Otrantit

Foto: DLCG

Niazim Padoviq dhe Riad Pepiq janë përforcimet më të reja të klubit futbollistik Otrant Olimpik nga qyteti jonë, kështu transmetojnë mediat sportive malazaze.

Të dy këta futbollistë vitin e kaluar kanë mbrojtur ngjyrat e Deçiqit nga Tuzi.

Ky është përforcimi i tretë që ekipi i futbollit të qytetit tonë i ka siguruar shërbimet për vitin e ardhshëm futbollsitik pasi kohë më parë një gjë të tillë e kishin bërë edhe me  Millosh Paviqeviqin.