Futboll: Ish lojtari i Buduqnostit përforcon Otrantin


Ekipi i futbollit të Ulqinit ka siguruar shërbimet për vitin e ardhshëm futbollsitik të lojtarit Millosh Paviqeviq, kështu mësohet nga udhëheqësia e këtij klubi.

Paviqeviq në të kaluarën ka mbrojtur ngjytat e ish kampionëve të shumëfishtë të Malit të Zi Buduqnost por edhe ekipeve tjera malazeze si Mlladost dhe Kom.