“KUJTIMET E NJE FIRMETARI”, të shtunën promovimi i librit në Ulqin

Keshilli Kombetar i Shqiptareve ne Malit e Zi, do te organizoj promovimin e librit, ” KUJTIMET E NJE FIRMETARI” te autorit HAJREDIN BEJ CAKRANI, te botuar nga Auron Tare.
Promovimi do te organizohet të shtunën, më 13 maj në orën 20.00 në Galerinë e Qendrës për Kulturë-Ulqin.
I pranishem ne promovim do te jete botuesi i librit z. Auron Tare dhe nje nga trashigimtaret e familjes Cakrani.