fastivali-kenges-per-femije-ulqinNP QENDRA KULTURORE ULQIN në Ulqin shpall KONKURS Për zgjedhjen e kengeve të Fest XI (Festivali i XI këngës për fëmije Ulqin)

1.Këngët që konkurojnë duhet të jenë të publikuara për herë të parë në festival me kohezgjatje deri ne 3:20min.

2.Kompozimet duhet të kenë partitura ,harmoni dhe tekst

3.Në festival marrin pjesë nga mosha 6 14 vjec .

4.Konkursi do te jetë i hapur deri me datë 01.12.2016.

5.Interpretimi i këngëve behet playback

6.Organizatori i festivalit i mban te gjitha drejtat emituese te këngëve dhe komponimeve.

7.Perzgjedhja dhe selekcionimi I tekstit behet ne komisonin e festivalit per tekste .

Kerkesen me dokumentacione të plotë mund ta dorëzoni në adresën: NP Qendra pë kultur Ulqin Drejtor Astrit Salaj Informata me të detalizuara në 067 369 71 Udheheqësi Artistik (ljamiadzemovic@gmail.com) dhe 069 907 021 Menaxheri i Festivalit (cani@t-com.me)

By admini