Daily Archives: June 17, 2020

  • Ndahet nga jeta Dr. Simë Dobreci, mjeku dhe studiuesi i njohur

    Dje, në moshën 86 vjeçare, u nda nga jeta inelektuali, humanisti, krijuesi dhe veprimtari i njohur Dr. Simë Dobreci. Vdekja e dr. Simës është humbje e madhe për shqiptarët në Malin e Zi por edhe më gjërë. Më poshtë mund të lexoni një biografi të shkruar nga Prof. Dr. sci. Mentor Disha vite më parë. […]