Daily Archives: June 1, 2020
  • Video – Në Ulqin vinë mysafirët e parë, priten me dhurata

    Nga e hëna, nga 1 qershori, Trupi Koordinues Kombëtar i Malit të Zi ka vendosur të lejojë qytetarët nga 26 vende që të hyjnë vend, në përputhje me rekomandimet e Institutit të Shëndetit Publik, pa karantinë dhe vetë-izolim, nëse shkalla e rasteve aktive COVID-19 është më pak se 25 për 100,000 banorët në vendin nga […]