Daily Archives: May 3, 2020


  • Kushtuar poetit Ibrahim Berjashi – Poezia është zëri i botës

    Nga Gladiola Jorbus Ibrahim Berjashi, modeli i një poeti që me talent e konseguencë rrezaton fuqishëm me një sërë botimesh, ku gjejmë thesarin e shpirtit njerëzor dhe triumfin e së mirës mbi të keqen. Ai me të drejtë synon të meritojë emrin Ikonë e letërsisë shqipe për fëmijë. Poezia për fëmijë e këtij autori synon […]


  • Muzikë në kohë pandemie, Cani Lazoja nuk ndalet (video)

    Cani Lazoja është një këngëtar i njohur nga qyteti i Ulqinit dhe muzika ku ai identifikohet më shumë është ajo hip-hop. Kenget e tij ende sot pas shum viteve jane ne playlistat e dj te klubeve shqiptare si “Tekila party”, “Ani mori nuse” etj. Në vitin 2003, Cani publikon albumin “Albanian Party” . Këngëtari ulqinak […]