Daily Archives: May 2, 2020  • Numri aktual i të infektuarëve me koromavirus në Ulqin

    Instituti i shëndetit publik i Malit të Zi ditën e shtune ka dalur me të dhënat me të reja rreth situatës epidemiologjike në këtë shtet. Nga fillimi i lajmërimit të rastit të parë me koronavirus në Ulqin, 17. 03. 2020, atherë kur edhe u njoftua për dy rastet e para në Mal të Zi, numri […]  • Edhe kështu, ulqinakët marrin pjesë në kampionatin online

    Federata Europiane e Taekwondo-së në bashkëpunim me kompaninë DAEDO  do të organizojnë kampionit e parë ONLINE në diciplinën e Formave. Kampionati do të mbahet me datë 04-10.05.2020 Live në rrjetin Youtube nëpërmjet kanalit zyrtarë të Taekwondo-së Europiane. Një aktivitet i cili për herë të parë do të mbahet në këtë mënyrë si rezultat i situatës […]


  • MODELI ZGJEDHOR ME LISTA TË MBYLLURA

    Qani   Osmani Zgjedhjet paraqesin njërën nga format më te randësishme të legjimitetit të pushtetit dhe të pjesëmarrjes së qytetarëve në jetën politike, do të thotë nëpërmjet zgjedhjeve qytetarëve u jepet mundësia që në mënyrë të tërthort nëpërmjet përfaqësuesve të vet gjegjësisht nëpërmjet obcioneve politike që i përkrahin, në njëfar mënyre të jenë pjesëmarës në realizimin […]