Daily Archives: May 1, 2020

  • Tomë Berishaj botoi përmbledhjen me poezi “Rruga e humbur”

    Nga Gjekë Gjonaj Mërgimtari nga Malësia,  Tomë Berishaj, i cili jeton në Detroit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, është paraqitur këto ditë para lexuesit me përmbledhjen me poezi “ Rruga e humbur”. Ky vëllim poetik përbëhet nga 109 poezi të ndara në tri cikle: “ Qëndroni shqiptarisht”,  “ Duaje vendlindjen” dhe “Personalitete të njohura”. […]