Daily Archives: April 4, 2020

  • Shënohet Dita e Ulqinit

    Të Shtunën, u shënua Dita Ulqinit në mënyrë modeste, Në mbledhjen e Kuvendit komunal morën pjesë udhëheqja më e ngushtë, shkruan Ulqini Online. Kjo mënyrë e organizimit u organizua në këtë mënzrë si pasojë e shfaqjes së pandemisë koronavirus. Gjatë mbledhjes u ruajt distanca e përcaktuar sociale dhe pothuajse të gjithë të pranishmit mbanin edhe […]


  • “ÇKA PO NA NDODHË NE SI POPULL…PO NA THEJNË SHPIRTËNISHT”

    Nga Frank Shkreli Këto janë fjalët e Anisa Ismajlit, një aktore shqiptare shumë e suksesshme e filmit dhe teatrit në Kosovë.  Por, përveç profesionit të saj, Zonja Ismajli njihet edhe si një zë i dalluar në shoqërinë kosovare, në mbështetje të drejtave të njeriut, sidomos të drejtave të grave dhe fëmijve.  Sipas disa të dhënave, […]
  • SHBA: Dy shqiptarë nga Mali i Zi të vdekur nga koronavirusi

    Nëntë shqiptarë në Amerikë të vdekur nga koronavirusi Nëntë shqiptarë kanë vdekur nga koronavirusi në SHBA. Këtë e ka konfirmuar Ambasada e Shqipërisë në SHBA përmes faqes zyrtare në Facebook. Asnjëri prej viktimave nuk është nga Kosova, derisa tre prej tyre janë nga Shqipëria, katër nga Maqedonia Veriore e dy nga Mali i Zi. “Në […]