Daily Archives: April 2, 2020

 • Tuz: Respektimi i masave të ndërmarra për vetëizolim po jep rezultate

  Gjithnjë e më të përkushtuar respektimit të masave për pasoja sa më të vogla Qytetarët në komunën e Tuzit, tashmë kanë hyrë në ditën e 10-të të izolimit, respektivisht të karantinimit të plotë që nga paraqitja e të infektuarve të parë me Covid 19 në këtë komunë. Ajo që duhet veçuar në krye të këtij […]


 • Ulqini sot me lajme të mira, asnjë rast pozitiv

  Në Mal të Zi numri  të infktuarëve më koronavirus ka arritur në 144, pasi sot gjatë ditës kanë rezultuar edhe 4 raste pozitive. Katër rastet e reja sot janë: Podgorica 2 vetë kurse Nikshiqi dhe Danillovgradi me nga një, mësohet nga Instiruti i shëndetit publik të Malit të Zi, për transmeton Ulqini Online. Lajm i […]


 • MASAKRA E TIVARIT DHE RISHKRIMI I HISTORISË

  (Me rastin e 75-vjetorit 1945-2020) Ndër ngjarjet tragjike të popullit shqiptar që ka të bëjë me Luftën e Dytë Botërore është Masakra e Tivarit e cila ka ndodhur me 1 prill 1945. Në këtë masakër të realizuar nga njësitë ushtarake të Jugosllavisë aty janë likuiduar një numër i madh shqiptarësh nga Kosova, me përmasat e […]


 • Numri i të infektuarve në Mal të Zi sipas moshës

  Në Mal të Zi numri  të infktuarëve më koronavirus ka arritur në 140. Ky numër është relativisht i madh krahasuar me numrin e përgjithshëm të popullsisë. Prej mbrëmë në ora 18 deri sot janë analizuar edhe 110 raste prej të cilëve kanë rezultuar pozitiv 17 të tillë, mësohet nga Instituti i shlndeti publik të Malt […]


 • “Koha javore” në versionin PDF

  “Koha Javore” si gazetë e shkruar prej këtij numri e ndërpret botimin për shkak të situatës së krijuar nga koronavirusi. Ndërprerja e “Kohës javore” në formën e printuar bëhet për t’i mbrojtur lexuesit, si pjesë e masave të ndërmarra ndaj pandemisë, por edhe për shkak se disa zona me shumicë shqiptare, siç është zona e […]