Daily Archives: March 27, 2020


  • KORONAVIRUSI DHE KAOSI SHOQËROR

    Nga Qani Osmani Shpërthimi i përnjëhershëm i virusit me emrin “Covid-19” dhe përhapja e tij me shpejtësi marramendese në të gjitha anët e botës e goditi dukshëm rendin shoqëror. Njerëzimi po lufton me një armik të padukshëm aq sa edhe shkencëtarët më të mëdhenj nuk po i bëjnë dot ballë. Kjo gjendje i referohet kaosit […]