Daily Archives: March 16, 2020  • Lutje për qytetarët e Ulqinit

    Sot në Ulqin u mbajt një mbledhje e jashtëzakonshme e Ekipit operacional për mbrojtjen dhe shpëtimin të komunës dhe Kolegiumit të kryetarit Komunës së Ulqinit, të kryesuar nga vetë kryetari Loro Nrekiq, me qëllim marrjen e masave parandaluese në lidhje me shfaqjen e mundshme dhe përhapjen e koronavirusit, mësohet nga Komuna e Ulqinit, transmeton Ulqini […]


  • Dyqanet në Ulqin të furnizuara mjaftueshëm me produktet bazike

    Kompanitë tregtare në Ulqin duken të jenë të përgatitura dhe të furnizuara mjaftueshëm për të mos munguar në treg produktet bazike, pas gjendjes më të re në lidhje me përhapjen e koronavirusit pothuajse në të gjitha vendet e botës. Paradreken e së hënës në të gjitha dyqanet e mëdha nuk kishte pritje dhe tregtimi bëhej […]