Daily Archives: March 11, 2020

  • Koronavirusi: Mali i Zi shton kontrollin në pikat kufitare, ja masat tjera

    Me qëllim për të mbrojtur qytetarët e Malit të Zi nga COVID2019, qeveria  malazeze ka publikuar masat të cilat do ti ndërmarrë, shkruan Ulqini Online. Masat ndërmarrura janë: 1. Ndalohen udhëtimet për në Itali, Spanjë, Republika e Koresë, Irani dhe Kinë, si dhe hyrja  e udhëtarëve që vijnë nga këto shtete. 2. Qytetarët e Malit […]