Daily Archives: March 3, 2020  • Kanaqi dhe Kraja fitojnë bursë si sportiste të dalluara

    Te hënën në Ministrin e Sportit që qeverrsisë së Malit të Zi u bë ndarja e busrave për sportistët më të talentuar. Në bazë të rezultateve të vitit 2019 dy sportiste nga klubi i Taekwondo-së Ulqini Medina Kanaqeviq dhe Sara Kraja fituan bursen sportive për vitin 2020, kështu mësohet nga klubi i Taekwondo-së Ulqini.


  • Sukses i Taekwondo-së Ulqini në Beograd

    Ekipi i Taekwondo-së Ulqini vitin 2020 e fillon me trofe në Beograd. Të shtunën me datë 29.02.2020 në Beograd u mbajtë turneu ndërkombëtarë në sportin olimpik të Taekwondo-së “OMEGA KUP 2020”. Në këtë aktivitet të Taekwondo-së morën pjesë 630 sportistë, 56 klube nga 7 vende. Ekipi i Taekwondo-së Ulqini u paraqitë me 20 sportistë. Ekipi […]