Daily Archives: November 25, 2019


  • Në Ulqin do të hapet Konsullata së Përgjithshme e Shqipërisë

    Një lajm fantastik për Shqipërinë e shqiptarët. Këshilli i Ministrave të Shqipërisë, me nismë të Ministrisë për Evropën dhe Punët e Jashtme, përfundimisht ka vendosur për hapjen e Konsullatës së Përgjithshme në Ulqin!, kështu shkruan në një post të tij në rrjetet sociale Ministri në detyrë për Evropën dhe punët e jashtme të Republikës së […]


  • Festimi Pavarësisë së Shqipërisë në Staten Island – Nju Jork (foto)

    Nga Beqir SINA – Staten Island New York STATEN ISLAND NYC : Festa Kombëtare e Shqipërisë, 28 Nëntori, dita në të cilën themeluesi i shtetit modern shqiptar, Ismail Qemali, ngriti Flamurin Kombëtar në Vlorë dhe shpalli pavarësinë e vendit 107 vjet më parë, po kremtohet me disa aktivitete madheshtore në SHBA dhe Kanada, në qytetet […]


  • Festat e Flamurit nga mërgimtarët tonë në Brooklyn

    Festat e Flamurit 28 Nëntori – Pavarësia e Shqipërisë, në St.Francis College Brooklyn Nga Beqir Sina BROOKLYN NY : Në kuadër të veprimtarive që po zhvillohen këto ditë për 107 Vjetorin e Pavarësisë së Shqipërisë, në njërin nga ambjetet e kolegjit St.Francis College, në Brooklyn, dega e Rrenjëve Shqiptare, nga ky kolegj, festoi kuq e […]