Daily Archives: November 18, 2019

  • FESTA E SHENJTË E FLAMURIT DHE BIZNESI “PATRIOTIK”

    Nga Esad GJONBALAJ  Festa e Flamurit siç e quajmë në zhargonin popullor apo zyrtarisht Festa e Pavarësisë se shtetit Shqipëtar është  dita me e madhe e kombit në historinë e krijimit te shtetit shqiptar e cila simbolizon lirimin nga zgjedha shekullore e Perandorisë Osmane. Kjo festë dikur e ndaluar të festohet lirshëm për  gjysmën e […]


  • “Udhëtimi për në Shqipëri dhe Ballkan”

    Nga Beqir SINA – New York   Agelina Nika, mjeshtraja e merituar e valles popullore, në faqen e parë të Revistës prestigjoze dhe blogut të njohur të turizmimit në Shqipëri, “Travel to Albania & Balkans” -(shqip-anglisht), me administratore dhe krijuese Flora Xhemani Baba.  Agjenti i udhetimeve në SHBA, -”Adriatik Tours”  – Adriatik Tours LLC, West […]