Daily Archives: November 17, 2019


  • Ngjarje e pazakontë në Kampionatin Evropian të shahut “Ulqini 2019”

    Serbët humbin lojën me rezultat zyrtar nga ekipi i Kosovës në Kampionatinian Evropian të shahut “Ulqini 2019” Nga Gani Kosumi Dje, në program ishin takimet e xhirosë së 7-të(të fundit) në Kampionatin ekipor të Evropës në shah “Ulqini 2019. Shorti deshi që të përballëen Drejtësia nga Prishtina dhe ekipit serb Taka ga Beogradi. Presioni i […]


  • Krajë: Dënohet dhe dëbohet nga Mali i Zi për shkak të flamurit shqiptar

    Policia në Tivar paraqiti kërkesë për fillimin e procedurave kundërvajtëse kundër I.D. (64) nga Republika e Shqipërisë, thuhet nga Drejtoria e Policisë, shkruan analitika, trasnmeton Ulqini Online. Shtetasi nga Shqipëria u dënuar me gjobë prej 300 eurosh, si dhe masën e dëbimit të shtetasit të huaj nga teritori i Malit të Zi me kohëzgjatje prej […]