Daily Archives: November 11, 2019

  • Ish-nxënësja kujton ish-profesorin e Gjimnazit të Ulqinit

    Shumë njerëz kujtojnë ditët e bankave shkollore si pjesa, ndoshta edhe më e bukura e jetës së tyre. Në këtë kujtesë një vend të sigurt dhe të pazevendësueshëm zënë edhë mësimdhënësit e tyre nga koha shkollore, e sidomos mësimdhënësit e shkëlqyeshëm, shkruan Ulqini Online. Më poshtë mund te lexoni se si ish-nxënësja Vildana Dibra Zhubi […]


  • Hipokrizia, veçori e njerëzimit

    Nga Gladiola Jorbus Shumë njerëz pohojnë se asgjë nuk i shqetëson më shumë sesa hipokrizia. Ajo është pjesë e jetës sonë, por ndoshta jo të gjithë e dinë, që hipokritë quheshin aktorët në Greqinë e Lashtë. Në fakt ishin aktorët e dytë, ata që studionin dhe imitonin të parët (aktorët) për të simuluar mënyrat dhe […]