Daily Archives: November 3, 2019


  • ”Atdheu u shit, ankandi u mbyll”

    Atdheu u shit, ankandi u mbyll, Të gjithë e dimë, po lajm nuk ka, Miliona letra me vlerë votimi, Tani do të bëhen thasë me para… U vumë në radhë si mijra dele, Kopen e ujqërve e zgjodhëm sërish, Dhe shpresën e re në mijra blegërima E mblodhën Ata në vatha partish. Në vend të […]  • PËR KË BIEN KËMBANAT?

    Nga Qani  Osmani Manipulimet dhe dështimet e dhimbshme të faktorit politik shqiptar në Mal të Zi, siç po duket nuk kanë fund. Këtë e dëshmuan edhe me rastin e mbledhjes të Kuvendit Komunal të Ulqinit ku shumica e këshilltarëve votoi për një vendim të turpshëm për shitjen e pronës publike të quajtur “Pylli i pishave”, […]