Daily Archives: November 1, 2019

  • ”Vendim i turpshëm”

    ”Në vijim të një fushate amnezike nga institucionet në vend e cila kulmoi me mbledhjen e Kuvendit Komunal në Ulqin mbrëmë vonë, ku u soll vendimi i turpshëm për shitjen e pronës publike quajtur ‘Pylli i pishave’, me qëllim shlyerjen e borxhit, pa marrë parasysh në asnjë moment iniciativën qytetare dorëzuar Kryetarit të Kuvendit të […]
  • CITADELA , MUNDËSI E PASHFTRYTËZUAR PËR SKENË VERORE

    Diskursi kulturor Në sajë të kaluarës së tyre historike qytetët e vjetra janë shpallur monumente të mbrojtura më ligj dhe si të tilla  janë  në favor të avancimit të vlerave të përgjithshme e në veçanti të turizmit  kulturor,  ndërsa  pjesë të tyre janë restauruar dhe përshtatur për veprimtari kulturore, të njohura me emërtimin  skena verore, […]


  • Lorik Cana dëshiron të ndërtojë në Ulqin fushë sportive

    Në Ulqin qëndroi ish-Kapiteni i Kombëtares shqiptare Lorik Cana Ai u prit nga Kryetari i Ulqinit Loro Nrekiq dhe bashkëpunëtorët e tij. Duke i dëshiruar mirëseardhje, kryetari Nrekiq foli për Ulqinin, projektet zhvillimore e theks të veçantë i kushtoi talenteve sportive futbollit dhe sporteve të tjeramësohet nga Komuna e Ulqinit, transmeton Ulqini Online. Nga ana […]