Daily Archives: October 30, 2019

  • Nju Jork, qindra protestues kundër krimeve serbe

    Nga Beqir SINA – New York City Komuniteti shqiptar në SHBA, në bashkëpunim me komunitetin kroat dhe boshnjak protesojnë para Konsullates së Serbisë në qytetin e New Yorkut NEW YORK CITY : Në qendër të qytetit të Nju Jork-ut, qindra protestues erdhën për të protestuar nga lagjet e qytetit dhe Shtetet për rreth për protestën […]


  • PROTESTAT ANË E MBANË BOTËS DHE POLITIKANËT E PAPËRGJEGJËSHËM

    Nga Frank Shkreli Kohët e fundit janë venë re protesta në shumë vende të botës, disa prej tyre madje edhe protesta me dhunë ku kanë mbetur shumë protestues të vrarë e të plagosur, gjë që ka shkaktuar që Sekretari i përgjithëshëm i Organizatës së Kombeve të Bashkuara (OKB), Antonio Guterres t’u bëjë thirrje politikanëve, anë […]