Daily Archives: October 26, 2019

  • Niveli i (mos) pastërtisë në Komunën e Tuzit

     Të edukojmë rininë e Malësisë që të kujdeset për ambientet publike Nga Gjekë Gjonaj Malësia është  trevë e dashur. Me traditë shqiptare.   E bukur. Mikpritëse.  Djep i artit, kulturës, arsimit dhe vlerave të pafundme,  në muret e së cilës  dukshëm shkruhet historia e saj shekullore  për të cilën  shqiptarët malësorë janë    krenarë dhe i ruajnë […]