Daily Archives: October 2, 2019

  • FUQIZIMI I LIDERËVE RINORË – Program i ri nga Horizonti i Ri

    OJQ Horizonti i Ri dhe Biblioteka e Qytetit shpallin THIRRJE PUBLIKE  për aktivistët qytetarë dhe liderët rinorë nga Ulqini, për të aplikuar në programin trajnues “Fuqizimi i pjesëmarrjes publike në vendimmarrje”. Programi përfshin një cikël prej pesë seminareve njëditore dhe ka për qëllim përmirësimin e njohurive të aktivistëve qytetarë dhe liderëve rinorë për konceptin e […]