Daily Archives: October 1, 2019

  • Marko Kepi shpalli kandidaturën për Deputet në Parlamentin e Nju Jorkut

    Nga Beqir SINA – New York STATEN ISLAND NYC : Ditën e Dielë, në mesdrek, në qytetin Staten Island – NY, Marko Kepi, shpalli kandidaturën e tij për Deputet në Parlamentin e Nju Jorkut. Qindra shqiptar dhe amerikan morën pjesë në shpalljen e kandidaturës së Marko Kepit. Veprimtarin inauguruese e moderojë gazetarja Kozeta Turishta, e […]  • NJË MBËSHTETJE HISTORIKE NDËRKOMBËTARE NDAJ LIRISË SË FJALËS

      Nga Frank Shkreli Organizata  ndërkombëtare për mbrojtjen e gazetarëve dhe të lirisë së fjalë, “Reporterët Pa Kufij”, me qëndër në Paris, njofton se, si rezultat i përpjekjeve të saja për të promovuar parimet demokratike dhe lirinë e fjalës në hapësirën e gazetarisë,“online”—20-vende të botës nënshkruan javën që kaloi një marrveshje mbi lirinë e “Informacionit dhe […]