Articles Posted in the " Turizëm " Category

 • Komuna: Softver për menaxhim online të kapacitetet të veta turistike

  Komuna e Ulqinit nenshkuran marreveshtje bashkepunimi me Softmogul Inc Komuna e Ulqinit nenshkroi te premten me 15.12.2017 marreveshjen e bashkepunimit me kompaninë “Softmogul” Inc e cila ndërtoi një softver i cili shërben për shitjen dhe menaxhimin  online të kapaciteteve turistike. Ky program i sistemom kapacitetet turistike në të gjitha web faqet si booking.com, expedia, trivago […]


 • Jakup Betuzi bashkon ekipet shqiptare në Ulqin

  Më sa duket edhe kyt vit Ulqini do të jet opcioni i parë për ekipet shqiptare për zhvillimin e fazes dimrore. Këtë rradhë falenderimet i takojnë ish portierit ulqinak por tesh shume i sukseshem dhe i aftë ne biznes, Jakup Betuzit. Muajët janar dhe shkurt pritet te jet plot me ekipe nga Shqiperija dhe Kosova. […]


 • Ulqinin këtë vit e vizituan 26966 turistë nga Polonia

  Panairi ne Varshave, 20-22.10.2017     Organizata Turistike e Ulqinit ne panairin e Varshaves World Travel Show, morri pjese per here te katert qe u mbajt prej 20 deri me 22 tetor, ne bashkepunim me koleget e organizatave lokale nga Mali i Zi. Prej afaristeve tane qe kane vendosur te promovojne oferten e vet kane […]



 • Komuna e Ulqinit priti përfaqësuesit e kompanisë Karisma

  Sot ne kabinetin e kryetarit te komunes u mbajt takimi me perfaqesuesit e kompanise Karizma te cilet kane marre me qira nje pjese te kompanise „Rivijera e Ulqinit“. Kompanija Karizma së bashku me kompaninë TUI kanë treguar interesim për plazhin e madh te Ulqinit gjatë një periudhe të gjatë kohore. Në ditët e kaluara mbas […]


 • Sot në Ulqin ka 31 326 mysafirë të regjistruar

  GJITHSEJ TË VENDIT TË HUAJ GJITHSEJ     INDEX 17/16    HOTELE         490      3.283     3.773       102 KAMPE         52        241      293       101 PUSHIMORE           /         41          41        / AKOMODIMI PRIVAT       806     26.413     27.219       101 GJITHSEJ       1.348    29.978     31.326       […]


 • Velipoja po e humb edhe avantazhin e vetëm ndaj Ulqinit – çmimet

  Velipoja rrezikon të humbë pushuesit nga Kosova për shkak të abuzimit me çmimet. Shumë pushues, kryesisht nga Kosova, janë larguar nga Velipoja pasi kanë vërejtur se çmimet janë shtrenjtuar nga një vit më parë. Pushues nga plazhi i Velipojës tregojnë se një çadër me dy shezllone në qendër shkon deri në 8€, ndërsa 500-600 metra […]



 • Byroja e re informative në Shtoj tek hoteli Imperial

  Njoftojmë të gjithë qytetarët që nesër me 27.07.2017, fillon me punë Byroja e re informative në Shtoj tek hoteli Imperial. Byrot informative kanë filluar me punë në vitin 2013, dhe kemi vazhduar me punë edhe gjatë sezonit 2014, 2015, 2016 dhe 2017. Hapja e byrove ka patur një rëndësi të madhe në përmirësimin e kvalitetit […]