Articles Posted in the " Turizëm " Category

 • Vitin e kaluar 30.827 fjetje të realizuara prej mysafirëve nga Gjermania

  ITB Berlin 04-08.03.2015 Në panairin ndërkombëtar ITB që po mbahet në Berlin prej 4 deri me 8 mars, Organizata Turistike e Ulqinit është duke marrë pjesë në stendën e Organizatës Nacionale të Malit të Zi, ku prezent janë edhe organizatat lokale të Budvës, Tivarit, Tivatit, Cetinjës dhe Podgoricës. Në këtë panair marrin pjesë 180.000 vizitor […]


 • Riviera e Ulqinit ka nevojë për investitor të tipit të Piter Mankut

  Drejtori i NHT ” Riviera  e Ulqinit” Radomir Mikan Zec i tha gazetës DN se privatizimi i kompanisë në krye të së cilët është vet ai duhet të jenë shumë i kujdesshëm në mënyrë që të mos përsëriten disa  nga investimet shumë të këqija në Ulqin. Sipas tij, “Riviera  e Ulqinit” ka nevojë për një […]


 • Vitin e kaluar Ulqinin e vizituan 4018 turistë nga Hungaria

   OT në panairin e Budapestit Ne panairin e 38 nderkombetar Utazas qe po mbahet ne Budapest prej 26 shkurt deri me 1 mart, eshte duke marre pjese Organizata Turistike e Ulqinit ne bashkepunim me organizatat locale te Tivarit, Tivatit, Budves, Kotori dhe ONT, te cilet jane duke prezantuar oferten turistike ne teresi te krejt Malit […] • Ministria e turizmit planifikon 220 milion investime për vitin 2015 – Ulqini në pritje

  Investimet e planifikuara në turizëm për vitin  2015 janë  220,000,000€. Pritet përfundimi i ndërtimit përkatësisht  rindërtimit të tre hoteleve të klasës së lartë “Hilton” në Podgoricë, “Riviera Crystal” në Petrovac dhe “Qendra për pushim, rekreacion dhe trajtimin Igalo” në Herceg Novi, kështu tha Këshilltarja në Ministrinë e Turizmit Goranka Lazoviq. Për të përditshmen Pobjeda, Lazoviq […]


 • OT e Ulqinit, Riviera, Eneida dhe Llolla në Panairin e Pragës

  Panairi ne Prag (19-22.02.2015) Panairi ne Prag eshte nje manifestim tradicional ne te cilen Organizata Turistike prezanton oferten e vet per tregun e Cekise, prej te cilit kemi nje numer te konsiderueshem te turisteve. Bashkepunimi I mire me organizatat tjera locale ka rezultuar me pjesemarrjen e perbashket ne kete panair ku Organizata e Ulqinit po […] • Ullishta e Ulqinit dhe Valdanosi në syrin e mysafirëve (video)

  Dy mysafirë të qytetit tonë të cilët, sipas disa komenteve te vet atyre, pushimet e veta i kaluan në ishullin e Adës, kanë vizituar edhe Ullishten e Ulqinit dhe Valdanosin. Por, ata nuk janë ndalur me kaq. Kohën e vizitës e kanë shfrytëzuar që të realizojnë edhe një video me pamje shumë të bukura. Pamjet […]


 • OT e Ulqinit në Panairin Bratislave 2015

  Organizata Turistike e Ulqinit në bashkëpunim me organizatat lokale të Tivarit, Tivatit, Budves, Cetines dhe Kotorrit është duke marrë pjesë në panairin e Bratislavës *ITF Slovakia* i cili njëherit është panairi më i rëndësishëm i turizmit në Sllovaki dhe këtë vit mbahet prej 29 janarit deri me 1 shkurt të vitit 2015. Ditën e parë […]


 • Video reportazh nga konferenca për turizmin e mbajtur në Ulqin

  Në Ulqin, ekspertët e rajonit diskutuan sot për mundësitë e zhvillimit të përbashkët të turizmit mes Malit të Zi, Shqipërisë dhe Kosovës. Një konferencë për këtë qëllim, nxorri në pah besimin në zhvillimin rajonal, duke marrë parasysh se vendet kanë kaluar histori të ngjashme dhe ndajnë të njëjtin vizion për integrimin evropian. Për më shumë […]