Articles Posted in the " Të tjera " Category


  • ”Ah moj goca, marrçi ndonjë çun Ulqini”

    Ueee goca, i keni parë këta çunat nga Ulqini? Nga Fjorda Llukmani Me trevat shqiptare s’jam njohur kurrë nga afër. Vetëm fjalë të dëgjuara nga njerëzit dhe çfarë na kanë mësuar në shkollë. Këtë herë pata trajnim njëjavor në Ulqin. Bashkimi Evropian ka një program të  quajtur “Erasmus +” duke nxitur shkëmbimin dhe trajnimin e […]