Articles Posted in the " Sporti " Category

 • Vendi i parë për ulqinakët në Zhablak

  Të dielën me datë 14.10.2018 në qytetin e Zhablakut u mbajtë turneu ndërkombëtarë në sportin olimpik të Taekwondo-së Durmitor Open 2018. Në këtë aktivitet sportiv klubi i Taekwondo-së Ulqini u paraqit me 35 garues në të dy diciplinat në Garim dhe Forma. Suksesi për klubin e Ulqinit nuk mungoj ku në rënditjen e përgjithshe doli […]


 • Futboll: Zgjohet Otranti, fiton si mysafir

  Në ndeshjen e javës së XII-të të Ligës së dytë futbollistike të Malit të Zi ekipi Otrant Olimpik nga Ulqini arriti të fitojë si mysafir në Tivat kundër Asenalit me rezultatin 3:1. Golar për ekipin tonë u shënuar nga V. Rudaj, Nikoliq dhe A. Rudaj. Me këtë fitore Otranti i largohet pak zonës së ftoftë. […]
 • Sukses Taekwondo Ulqini në Kosovë

  Turneu në Taekwondo Theranda open 2018 në Suharekë – Kosovë Trofeu  i 18-të për klubin e Taekwondo-së Ulqini. Gjatë kësaj fundjave në qytetin e Suharekës u mbajtë turneu ndërkombëtarë në sportin e Taekwondo-së Theranda open. Klubi i Taekwondo-së Ulqini u paraqitë me 18 garues. Në këtë aktivitet sportiv klubi i Taekwondo-së nga qyteti i Ulqinit […]


 • Klubi i Taekwondo-së Ulqini fiton dy  trofe në turneun internacional në Budva

  Gjatë këtij vikendi në Budva u mbajtë Turneu internacional MontenegroStars Trophy. Në këtë aktivitet sportiv klubi i Taekwondo-së Ulqini u paraqit me 36 garues në të dy diciplinat. Në diciplinën e garimit u parqit me 24 garues, ndërsa në diciplinën e formave morën pjesë 21 garues. Rezultati për garuesit e Ulqinit është: Në diciplinën e […]


 • Sukses i ulqinakëve në kampionatin Balkanik të Taekwondo-së në Bukuresht

  Kampionati Balkanik në Taekwondo edicioni i 20-të Bukuresht, Rumani Gjatë vikendit në Bukuresht të Rumanis u mbajtë Kampionati Ballkanik në Taekwondo. Në këtë kampionat u prezantua edhe përfaqësuesja e Malit të Zi me 22 garues, në mesin e tyre ishin edhe pesë garues nga klubi i Taekwondo-së Ulqini. Në diciplinën e formave Medina Kanaqeviq dhe […] • Sumeja Bisha, Sara Kraja dhe Bledar Kasmi shpallen kampion të Ballkanit

    Një sukses të jashtëzakonshëm kanë arritur sportistët e Klubit të taekvondosë Ulqini të cilët mbronin ngjyrat e reprezentacionit të Malit të Zi në Kampionatit ballakanik të kërij sporti që këto ditë po mbahet në Bukuresht të Rumanisë. Siç tregon trajneri i sportistëve por edhe përzgjedhësi i reprezetnacionit të Malit të Zi Fikret Dushku, Sumeja […]


 • 5 sportistë nga Ulqini në reprezentacionin e Malit të Zi

  Nga datat 13-16.09.2018 në Rumuni në qytetin e Bukureshtit do të mbahet kampionati Ballkanit në sportin e Taekwondo-së. Në këtë kampionatë do të udhëtojë edhe përfaqësuesja e Malit të Zi. Në përzgjedhjen e ekipit të Malit të Zi do të marrin pjesë edhe pesë garuesë nga klubi i Taekwondo-së Ulqini. Garuesit të cilët do ta […]