Articles Posted in the " Kulturë " Category


  • Shqiptarët në Ulqin kremtuan 28 Nëntorin, Ditën e Flamurit

    Shqiptarët në Ulqin, kremtuan 28 Nëntorin, Ditën e Flamurit!!! Në nderim të kësaj feste, Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve organizoi një koncert solemn të titulluar “Epoka në Pentagram” nga solistet e Orkestres Simfonike te TKBT Tirane nën drejtimin e dirigjentit Edmond Doko. Në koncert ishin te ftuar personalitete nga të gjitha fushat e jetes, të cilët […]  • Komunikimi i përbashkët kulturor – Nga takimi me shkrimtarët shkodranë

    Fjala përshëndetëse në Takimin me shkrimtarët shkodranë në Ulqin Ali Salaj Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club”, si shoqatë joqeveritare, arriti në këto vitet e fundit të zhvillojë një raport më të avancuar të bashkëpunimit institucional me Bibliotekën Publike “Marin Barleti” Shkodër dhe me Shoqatën e Shkrimtarëve Shkodër. Ky bashkëpunim, i cili për rrethana […]


  • Ja Best Sellers & Best Books të panairit të librit ”Tirana 2014”

    Në një panair libri përtej shifrave të përfaqësive nga shtëpitë botuese dhe bilanceve të vizitorëve, fjalë kyç mbeten shitjet, përndryshe nuk do të qè panair, aty ku ekspozohet për t’u takuar blerësi dhe shitësi- me çmime pak më preferenciale apo me oferta speciale – qofshin këta edhe botues, shkrimtarë apo lexues. Panorama e madhe, në […]