Articles Posted in the " Diaspora " Category  • ”Dr. Hodo Haxhimolla, ambasador i qytetit tonë në Australi”

    Kryetari i Ulqinit Nazif Cungu priti në një takim bashkëvendasin tonë që jeton dhe vepron në Australi Dr. Hodo Haxhimolla. Ai është një personalitet të cilit i atribuohen merita të mëdha, në fushën e urologjisë. Është pjesë e strukturave te njohura boterore te urologjise që ka dhënë dhe vazhdon të jape kontribut të madh në […]


  • MARRËDHËNIET E PRESIDENTIT TRUMP ME KONGRESIN PO KEQËSOHEN DITA-DITËS

    Nga Frank Shkreli Ky është vlerësimi i medias amerikane dhe i vet anëtarve të Kongresit Amerikan, përfshirë disa prej emërave më të njohur të senatorëve amerikanë të Partisë Republikane. Disa prej tyre nuk kanë munguar të shfaqin publikisht frustrimet dhe shqetësimet e tyre për mënyrën e qeverisjes nga ana e Presidentit Trump, mungesën e disiplinës […]  • “Seancë koti për një Mision koti”

    Ambasadorja Teuta Sahatçia, e quan mbledhjen e rradhës së KS për Kosovën : “Seancë koti për një Mision koti”     Nga Beqir SINA – New York   UNITED NATIONS NYC : Këshilli i Sigurimit i Kombeve të Bashkuara mbajti dje diskutimin e radhës, dhe të fundit për vitin 2017, për Kosovën, ku përfaqësuesit e […]