Articles Posted in the " Politikë " Category


  • Gjeloshaj nuk i’a lëshon vendin Bardhit?

    Deputeti i Alternativës shqiptare Nik Gjeloshaj nuk do ja lëshojë vendin kreut të LD në MZ Mehmet Bardhit, pasi ajo nuk është paraparë në marrëveshjen e koalicionit, ka mësuar Vijesti nga një burim brenda koalicionit shqiptar. Bashkëbiseduesi i Vijestit nga koalicioni shqiptar ka thënë se Bardhit me marrëveshje i takon gjysma e të hollave të […]


  • Forca, PD dhe Iniciativa qytetare ngrisin padi penale kundër “Informer CG”

    Deputetet e partive shqiptare në Parlamentin e Malit të Zi, Genci Nimanbegu dhe Nikë Gjeloshaj kanë ngritur padi penale kundër “Informer CG” për shkak të teksteve ofenduese që kjo gazetë ka shkrua për popullin shqiptarë. Te dy deputet në konferencë për shtyp kanë deklaruar se është ngritur padi gjithashtu edhe për kryeredaktorin e “Informer CG” […]