Articles Posted in the " Politikë " Category

 • Gjeloshaj: Unë nuk e shkel as fjalën e as nënshkrimin

  Rreth situatës më të re politike brenda Koalicionit shqiptar lidhur me mandatin e shumëdiskutueshëm të deputetit sot është pononcaur publikisht edhe Nik Gjeloshaj. Deklaratën e z. Gjeloshaj e publikojmë në tërësi. Opinioni i gjerë javëve të fundit në portale, e mediume të ndryshme pothuajse çdo ditë ka rastin të lexojë shkrime që kanë të bëjnë […]


 • Gjeloshaj dhe Nimanbegu nuk do të largohen nga parlamenti?

  Mediat malazeze vazhdojnë ti japin hapësirë të madhe ngërçit politik brenda koalicioneve shqiptare rreth (mos)tërheqjes nga pozita e deputetit të deputeteve aktual Nik Gjeloshaj mga radhët e Koalicionit shqiptar dhe Genci Nimanbegu nga radhët e koaliconit tjetër shqiptar, Forca për bashkim. Deputeti i Alternatives Shqiptare Nik Gjeloshaj nuk do të tërhiqet nga parlamenti, pavarësisht kërkesës […] • Thaçi pritet në villen e Titos në Podgoricë

  Mediat malazeze tashmë po shkruajnë për vizitën zyrtare të zëvendëskryeministrit dhe ministrit të jashtëm Hashim Thaçi kësaj republike. Ditë më herët Vijesti ka zbuluar se vizita në Mal të Zi do të jetë e karakterit zyrtar dhe se për këtë rast Thaçin do ta presin lidershipi më i lartë i Malit të Zi, përfshi Presidentin […]

 • Tivar: Miratohet buxheti, presionin ndaj këshilltarit shqiptar Ismail Doda

  Diten e marte eshte zhvilluar mbledha e Kuvendit te Tivarit, ku dhe përkundër veshtiresive eshte votuar projektbuxheti per vitin 2015 i Komunës së Tivarit. Epizodi më interesant ishte momenti kur duhej votuar buxheti, pasi shumica qeverisese nuk i kishte numrat e nevojshem prej 19 këshilltarësh per te votuar buxhetin. Sipas jedro.me, në ato momenta ka […]


 • Turqit marrin tokën për 30 vjet me qira – Nënshkruhet kontrata për Akua parkun

  Sot në Komunën e Ulqinit u realizua nënshkrimi i kontratës për ndërtimin e Akua parkut në Shtoj. Kontrata u nënshkrua nga kryetari i komunës z.Fatmir Gjeka, dhe përfaqësuesi i kompanisë turke “D.O.O. Ulqin Aqua Park & Entertainment”, Bijello Pole, z. Sahret Hajdarpasic, shkruan faqja në internet e komunës së Ulqinit. Në kuadër të kontratës, kompania […]


 • Lluksiç: Së shpejti statusi për komunën shqiptare të Tuzit

  Në një konferencë për shtyp sot në Tiranë zëvendëskryeministri malazez tha se edhe pse për këtë çështje nuk ka akoma një konsensus të plotë, shumica është e mendimit që Tuzit t’i jepet statusi i tij i veçantë. Elona Memushi Zëvendëskryeministri malazez, njëkohësisht dhe Ministër i Punëve të Jashtme dhe Integrimit Evropian, Igor Luksiç deklaroi se […]