Articles Posted in the " Politikë " Category

 • Kuvendi i Ulqinit: Tri orë të pamjaftueshme për miratimin e rendit të ditës

  Nga Gjekë Gjonaj Se nuk ka një bashkëveprim dhe bashkërënditje të  duhur të punës së koalicionit qeverisës në Kuvendin Komunal të Ulqinit u dëshmua edhe në seancën e sotme të parlamentit vendor,për  të cilën kryekuvendari dr. Ilir Çapuni kishte planifikuar 23 pika të rendit të ditës. Që në fillim të mbledhjes   këshilltarët e Kuvendit Komunal […] • Lobi euroatlantik shqiptar i interesuar për investime në Ulqin

  Në Ulqin qëndroi për vizitë pune Kryetari i Lobit Euroatlantik Shqiptar Z. Shukri Ymeri. Ai u prit nga Kryetari i Komunës Loro Nrekiq dhe nënkryetarja Hadixhe Gjoni. Lobi Euroatlantik Shqiptar u tha se është organizatë joqeveritare e cila ka për qëllim të bashkojë mbarë mërgatën shqiptare anekënd botës, mësohet nga Komuna e Ulqinit, transmeton Ulqini […]


 • Koodinatori i Agjencisë turke Tika vizitoi Ulqinin

  Kryetari I Ulqinit Loro Nrekiq me bashkëpunëtorë priti Koordinatorin e Agjencisë turke për zhvillim Tika Enver Resulogullari dhe Kryeimamin e Bashkësisë Islame në Ulqin Ali Efendi Bardhi .Në takim u fol për pengesat që po përcjellin realizimin e projektit të hamamit dhe xhamisë së Namazgjahit. Kryetari Nrekiq, kërkoi nga bashkëpunëtorët të angazhohen që në një […]


 • Mbledhja e Kuvendit të Ulqinit më 29 maj

  Kryetari i Kuvendit të Komunës së Ulqinit dr. Ilir Çapuni ka thirrur sot mbledhjen e dytë të seancës së parë të rregullt , më 29 maj. Në rend dite ka planifikuar 29 pika, të cilat kanë të bëjnë me rregullimin e komunikacionit, me administrimin e hapësirave publike për parkimin e automjeteve SHPK-së „ Parking servis“, […]


 • Gjermania fuqishëm mbështet mbrojtjen e Kripores

  Abazoviq në Bundestag Kryetari i URA-së, Dritan Abazoviq, bisedoi dje në Bundestag me kolegun e tij Manuel Sarrazin nga grupi parlamentar i të gjelbërve të Gjermanisë. Përveç çështjeve që kanë të bëjnë me integrimin, sundimin e ligjit dhe sistemin politik, vëmendje e veçantë iu kushtua çështjes së Kripores, saktësisht mbrojtjes së saj dhe rikthimit në […]


 • Forca i bashkëngjitet protestës kundër devastimit të Pyllit të pishave

  Sot para Komunës së Ulqinit një grup i qytetarëve protestuan kundër devastimit të lokaliteteve më me vlerë siç janë Pylli i pishave dhe Ullishta. Forca e Re Demokratike  i bashkëngjitet protestës dhe gjithashtu përkrahë si gjithmonë si ka përkrahë, iniciativat e ngjajshme të cilat synojnë mbrojtjen e hapësirës dhe mbrojtjen e mjedisit, thuhet në një […]
 • MEHMETI URON ME RASTIN E PASHKËVE ORTODOKSE

  Kryetari Lidhjes Demokratike në Mal të Zi Saubih Mehmeti ka uruar mijëra besimtarë ortodoks shqiptarë dhe nga mbarë bota që kremtojnë festën e PASHKËVE. Urimin e plotë të z. Mehmeti mund ta lexoni më poshtë. URIM ME RASTIN E PASHKËVE ORTODOKSE Në këtë ditë të veçantë, me mijëra besimtarë ortodoks shqiptarë dhe nga mbarë bota, […]