Articles Posted in the " Politikë " Category

 • Investimet në asfalt para zgjedhjeve qytetarët po i quajnë politike

  Investimet e ditëve të fundit ne rrugë dhe rrugica nga ana e udhëheqësisë komunale të Komunës së Ulqinit shumë qytetarë po i quajnë si veprime politike në prag të zgjedhjeve parlamentare. Shumica e komentuesve pyesin pse këto investime nuk janë bërë kohë më parë por pikërisht këtyre ditëve.”Turp, tani ju doli gjumi, 1 muj para […] • Koalicioni shqiptar “Bashkë nji za” PD-UDSh-LD në MZ dorëzon listën, ja emrat

  Koalicioni shqiptar “Bashkë nji za”  i përbërë nga Partia Demokratike, Unioni Demokratik i Shqiptarëve  dhe Lidhja Demokratike në Mal të Zi ka dorëzuar të marten listën zgjedhore pranë komisionit zgjedhor me të cilën dë të marrë pjesë në zgjedhjet parlamentare të 30 gushtit të këtij viti, shkruan Ulqini Online. Ky koaliconi shpreson në rezultat të […]


 • Forca përpilon listën për zgjedhjet parlamentare, ja emrat

  Këshilli Qendror i Forcës së Re Demokratike miratoi listën zgjedhore për zgjedhjet e 30 gushtit. Në mbledhjen e Këshillit Qendror të Forcës së Re Demokratike të mbajtur më 4 gusht 2020 u miratua njëzëri lista e deputetëvë për zgjedhjet parlamentare të 30 gushtit. Në Listën shqiptare Genc Nimanbegu – Nikë Gjeloshaj, Forca e Re Demokratike […]


 • Guci: Shqiptarët në zgjedhjet lokale të bashkuar

  Sot dorzuam listen zgjedhore “Shqiptarët e bashkuar për Guci “ (LDSH, UDSH, ASH ). Listën e unitetit e shpresës për shqiptaret në Guci. Bashkimi i faktorit politik shqiptar ishte më se i domosdoshëm, sinergjia pa dyshim se do refletohet pozitivisht, kështu shkruan në një post të tij i pari i kësaj liste z. Bujar Hasangjekaj, […]