Articles Posted in the " Politikë " Category

 • Mali i Zi do të votojë që Kosova të jetë anëtare e Interpolit

    Ministri i Jashtëm malazez Srgjan Darmanoviq përsëriti se Mali i Zi përsëri do të votojë që Kosova të jetë anëtare e Interpolit.   “Ne kemi votuar tashmë një herë për anëtarësimin e Kosovës në Interpol. Unë nuk e shoh pse ne tani do të ndryshojë atë qëndrim. Ne kemi njohur Kosovën, në atë grup […]


 • Hoti dhe Guri i prezentojnë Nrekiqit programin për …

  Kryetari i Ulqinit pret delegacionin nga Kosova Në Ulqin qëndroi për vizitë pune Koordinatori nacional për Kulturë, Rini dhe Sport i Republikës së Kosovës Rexhep Hoti dhe Azem Guri,  Zevëndësministër i arsimit. Ata u takuan me kryetarin e Ulqinit Loro Nrekiqi dhe bashkëpunëtorët e tij, mësohet nga Komuna e Ulqinit, transmeton Ulqini Online. Në takim […] • KONKURS PËR PUNIMIN E LOGOS SË KKSH-së, ja kushtet dhe shpërblimet

  Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve në Mal të Zi, i themeluar në bazë të Ligjit për të Drejtat dhe Liritë e Pakicave  (“Fleta zyrtare e RMZ”, nr. 031/06, 051/06, 038/07, “Fleta zyrtare e MZ”, nr. 002/11, 008/11 dhe 031/17), duke vepruar konform nenit 19, pikat 5 dhe 13 të Statutit dhe konform Aktvendimit mbi emërimin e […] • Takimi i partive shqiptare, ja çka u vendos

  Në kuvendin e Malit të Zi u zhvillua takimi i parë i kryetarëve të partive shqiptare në Mal të Zi që kishte temë bisede reformat në legjislativin zgjedhor, temë kjo që po e preokupon tërë opinionin në Mal të Zi. Në mbledhje morën pjesë Amir Hollaj – kryetar i Lëvizjes Qytetare Perspektiva, Saubih Mehmeti (në […]


 • Në Ulqin qëndroi për vizitë Ambasadori i Shqipërisë në Mal të Zi

  Ambasadori i Shqipërisë në Mal të Zi, Ridiem Kurtezi u takua me kryetarin e Ulqinit Loro Nrekiqi dhe bashkëpunëtorët e tij. Ai fillimisht falenderoi për pritjen dhe i përcolli përshëndetjet e autoriteteve shqiptare. Vlerësoi lartë marrëdhënijet midis dy shteteve që mund të shërbejnë si shëmbull. U ndal tek ndihmesa e faktorit shqiptarë në Mal të […]


 • Camaj e Gjeka refuzojnë ftesën e Nimanbegut

  Lidhja Demokratike Shqiptare dhe Partia Demokratike, përmes një shkrese publike iu përgjigjen deputetit të Koalicionit Shqiptarë të Vendosur (Forca, UDSH, ASH), Genci Nimanbegut, në ftesën për të biseduar lidhur me ligjin zgjedhor. Nga një fotografi mund të shihet se pjesmarrës në këtë takim ishin Mehmet Zenka nga UDSH, Nik Gjeloshaj nga ASH, Saubih Mehmeti nga […]


 • Krerët e Forcës presin ambasadorin e Shqipërisë

  Vizita  e Ambasadorit të Republikës së Shqipërisë në Mal të Zi   Sot, më 30 tetor 2018,  kryetari i Forcës së Re Demokratike Nazif Cungu me bashkëpunëtorët  z. Ilir Çapunin dhe znj. Fatime Truma, priti ambasadorin e ri të Republikës së Shqipërisë në Mal të Zi, Sh.E.T. Ridi Kurtezi me bashkëpunëtorët e vet, mësohet nga […]