Articles Posted in the " Aktualitet " Category  • E vertetë, 500€ qiraja për plazhin e Kruçit

    Duket se ne qytetet tjera në Mal të Zi biznesi i qiramarrjes së plazheve ka filluar të zbehet por që një gjë e tillë nuk mund të thuhet edhe për Ulqinin. Në qytetin tonë duket se biznesi i qiramarrjes së plazheve akoma është fitimprurës. Por për një plazh në qytetin tonë, Plazhi i Kruçit, duke […]


  • Trysnia si rrezik ndaj lirisë së shtypit

    Shkruan Ali Salaj Në tranzicionin e stërgjatur të shoqërisë shqiptare në rajon e posaçërisht në Mal të Zi, mediat u bënë magnet për aktorët politikë, të cilët pushtetin e tyre donin ta praktikonin në kuadër të pushtetit absolut mbi media. Kështu, ata mediat i perceptonin si një trampolinë për ngritjen në karrierë dhe politikë, dhe […]