Articles Posted in the " Aktualitet " Category

  • Vende të lira të punës në Ulqin

    Shoqata joqeveritare ”PROMUL”  në kuadër të projektit ”NDIHMESË NË ZGJIDHJEN E PROBLEMEVE NË TREGUN E PUNËS NË ULQIN” i cili është përkrahur edhe nga komuna e Ulqinit në konkursin për organizatat joqeveritare nga kjo jave do të publikojë edhe konkurset për vendet e lira të punës në qytetin tonë. Publikimi i konkurseve është vetëm njëra […]


  • Të dielen, “Të gjithë në Rumi” (video spoti)

    SHB “Rumia” më datën 07.06.2015 organizon daljen tradicionale në malin e Rumisë, mbajtjen e garave në Djerrin e Rumisë dhe një program kulturoartistik që do të mbahet në fshatin Brisk. – Nisja e daljes (ngjitjes) është në orën 06:00 nga Brisku (nga Ulqini nisja duhet të bëhet në orën 04:00); – Grupi i dytë do […]


  • Dita Ndërkombëtare e Fëmijëve festohet edhe në Guci

    Shkruan: Esad Gjonbalaj Fillimisht fëmijët shqiptar janë tubuar te shkolla  ,pastaj kanë defiluar ne qytet duke shëtitur nga shkolla  gjer  tek Shtëpia e Kulturës se Gucisë  Fëmija kane qenë te veshur me rroba te ndryshme disa me veshje  kombëtare, ndërkaq disa fëmijë  me  ne rroba moderne. Gjate mbajtjes se këtij aktiviteti salla e shtëpisë se […]