Articles Posted in the " Punësohu " Category

 • Mbi 130 vende të lire pune në Karisma, ja çka kërkohet

  Shoqata joqeveritare ”PROMUL” në kuadër të projektit ”PUNËSIMI I TË RINJVE – NEVOJË PËR TA, OBLIGIM PËR NE”, një pjesë e të cilit është përkrahur edhe nga komuna e Ulqinit në konkursin për organizatat joqeveritare do të vazhdon me publikimin e konkurseve për vendet e lira të punës në qytetin tonë. Sot kompania turistike Karisma që operon […]


 • Vende të lira pune në Ulqin, ja çka kërkohet

  Shoqata joqeveritare ”PROMUL” në kuadër të projektit ”PUNËSIMI I TË RINJVE – NEVOJË PËR TA, OBLIGIM PËR NE”, një pjesë e të cilit është përkrahur edhe nga komuna e Ulqinit në konkursin për organizatat joqeveritare do të vazhdon me publikimin e konkurseve për vendet e lira të punës në qytetin tonë. Më poshtë mund të shikoni konkursin […]
 • Shkollat “B. Strugar” dhe “M. Nucullaj” hapin konkurs për mësimdhënës të rinj

  Shkollat fillore në qytetin tonë, ajo “Marko Nucullaj“  dhe “Boshko Strugar“  kanë hapur konkurs për pranim të punëtorëve të rinj në mësimdhënie. Konkurset do të jenë të hapur 15 nga dita e shpalljes. Për më shumë informacion dhe hollësi rreth profileve që kërkohen KLIKONI KËTU. Shoqata joqeveritare ”PROMUL” në kuadër të projektit ”PUNËSIMI I TË […] • Vende të lira pune në Ulqin

  Shoqata joqeveritare ”PROMUL” në kuadër të projektit ”PUNËSIMI I TË RINJVE – NEVOJË PËR TA, OBLIGIM PËR NE”, një pjesë e të cilit është përkrahur edhe nga komuna e Ulqinit në konkursin për organizatat joqeveritare do të vazhdon me publikimin e konkurseve për vendet e lira të punës në qytetin tonë.   Me këtë rast njoftojmë edhe […]


 • Vende të lira pune në Ulqin

    Shoqata joqeveritare ”PROMUL” në kuadër të projektit ”PUNËSIMI I TË RINJVE – NEVOJË PËR TA, OBLIGIM PËR NE”, një pjesë e të cilitshtë përkrahur edhe nga komuna e Ulqinit në konkursin për organizatat joqeveritare do të vazhdon me publikimin e konkurseve për vendet e lira të punës në qytetin tonë.   Me këtë rast njoftojmë edhe […]


 • Mundësi të reja punësimi në Ulqin, ja profilet e kërkuara

  Karisma Career Day #2 17.03.2018 (e shtune) në orën 11:00, Salla e Madhe e Kuvendit Komunal Ulqin Komuna e Ulqinit dhe kompania hoteleriere Karisma Hotels Adriatic Montenegro organizojnë Karisma Career Day #2 për të interesuarit të cilët dëshirojnë të punësohen në këtë kompani me renome botëror. Profilet që kërkohen: Kuzhinier Kamarier Mirëmbajtëse dhomash Sanitare Ndihmës […]


 • Vende të lira pune në Ulqin

  NJOFTIM PËR VENDE TË LIRA PUNE Restoranti IDEA, paraqet kërkesën për vende të lira pune duke startuar prej me 1 Maj 2018 e tutje. Restoranti ka nevojë për: a) 4 Kamariera b) 2 Shankista c) 1 Mjeshtër për pica (pizzaman) d) 2 Kuzhinier-e Orari i punës dhe i pagës mujore sipas marrveshjes. Na kontaktoni përmes […]