Articles Posted in the " Sociale " Category

 • Ike për në amshim, miku im!

  Beqir SINA New York NEW YORK : Ike shumë shpejtë në parajsën e përjetshme, ike për nē amshim – të cilën në profetizëm e besoje aq shumë – i dashur mik, shok, mësuesi im i mirë në gazetari dhe koleg gazetar…i atyre viteve të vështira – kur bashkëpunonim bashkë, në atë fushë “beteje”. Unë nga […]


 • SHËNDETËSI: VERA, STINA -D- E MË TË VEGJËLVE

  (Diell, Det, Diarre, Dehidrim) Shkruan Dr Argëzon Sulejmani Muajt e verës për shumë arsye përbëjnë data dhe kujtime të veçanta në fëmijërinë e secilit. Fëmijët e të sotmes gjatë këtyre muajve do të krijojnë fabulat e tyre prej pushimeve, njohjeve të reja, argëtimit me familjen, etj. Kryefjalë e kësaj stine padyshim është Dielli. Por, fëmijet […]
 • 11 tipa të njerëzve që i hasim në autobus për Ulqin (foto)

  Kur dëshirojmë të udhëtojmë në një vend të largët, autobusi është një zgjidhje jo shumë të dëshirueshme. E nëse udhëtojnë me autobus duhet të kemi parasysh edhe tipa të njerëzve që i hasim në të. 1. Nëse uleni afër të një moshuari dhe ata ia fillojnë muhabetit se prej nga je, e cilës familje, çfarë […]
 • Katër qytetarë nga Kraja dënohen me nga 134 euro

  Ekipi mobil i administratës doganore sekuestroi sasi të vogla  të duhanit rë prodhuar kryesisht në zonën e Krajës. Siç mësohet, aksionin e realizuan ditën e premte e cila është edhe ditë tregu në Ulqin. Katër banorëve nga Kraja R. M., M. D, H.D. dhe S. Gj u janë sekuestruar gjithsej 20 kg duhan dhe u […]