Articles Posted by the Author:

 • Shoqata e diabetikëve “Rrethi i kaltër“ Ulqin: PROMOVIMI I DORACAKUT

  Shoqata e diabetikëve “Rrethi i kaltër” Ulqin, ditën e premte, me 28 nentor në ambijentet e Shkollës së muzikës, në ora 11,00 do të promovojë doracakun në gjuhën shqipe “Jeta e shëndetshme e diabetikëve”, përgadtitur nga Shoqata “Rrethi i kaltër” Tivar. Në këtë proimovim do të marrë pjesë endokrinologeja Valentina Kaliniq. Shoqata me këtë rast […]

 • Arsimi në gjuhën shqipe në Mal të Zi (video)

  Shqiptarët  janë të pakënaqur me gjendjen e arsimit në gjuhën shqipe në Mal të Zi dhe kërkojnë nga institucionet shtetërore të vendit respektimin e të drejtës  elementare të arsimit në gjuhën amtare. Në të gjitha trevat ku jetojnë shqiptarët në Mal të Zi është duke u nënshkruar peticioni me moton “Stop diskriminimit, duam të arsimohemi […] • E ku ka si ti o Ulqini im!

  Një letër interesante dhe plot mall për vendlinjen ka mbërritur paradreken e së diles në posten e Ulqini Online. Letra në fjalë vjen nga mërgimtari ynë Skender Vukoviq i cili jeton në Gjermani. Me kënaqësi e ndajmë këtë letër me me te gjithë lexuesit e faqes sonë. ”Si më je qyteti më i bukur i […]


 • Vazhdoi sot nënshkrimi i peticionit në Ranë – Nënshkruani edhe në internet

  Nënshkrimi i peticionit “STOP diskriminimit,duam të arsimohemi si shqiptarë “ është duke vazhduar këto ditë si nëpër pika të ndryshme të qytetit të Ulqinit ashtu edhe edhe disa ditë më parë edhe në Krajë dhe Katërkollë. Qytetaret janë mjaft të interesuar që të nënshkruajnë peticionin dhe numri mbi 1000 të nënshkruarve të mbledhur nga vet […]


 • Aromë vendlindjeje në mërgim

  Një ndër shoqatat më aktive të diasporës sonë, shoqata Ana e Malit, për çdo vit organizon manifestime të rregullta për datat e rëndësishme kombetare të kombit tonë. Këtë vit kjo shoqatë për nder Festës së pavarësisë ka menduar që të kënaq mërgimtaret e shumtë, pak aromë vendlinjeje në mërgim,  duke sjellur shoqatën kulturore Tradita nga […]