Articles Posted by the Author:


 • Blic: Botuesit kosovarë nuk janë ftuar në Panairin e librit në Ulqin

  Panairi i Librit në Ulqin tashmë i ka bërë 15 vjet, aq sa është edhe moskomunikimi i organizatorëve të kësaj ngjarjeje kulturore me Shoqatën e Botuesve të Kosovës, thonë kosovarët. Veç ministrit të Kulturës, Kujtim Shala, dhe katër shtëpive botuese kosovare që kanë shkuar individualisht, botuesit e tjerë nuk kanë marrë pjesë në “Ulqini 2015”. […] • Projekte për Ulqinin (video)

  Këto ditë në plazhet e Ulqinit vërehet një fluks i madh i turistëve si nga rajoni ashtu edhe nga Evropa. Për mbarëvajtjen e sezonit turistik janë përkujdesur dhe angazhuar të gjitha strukturat e Komunës së Ulqinit. Në një intervistë dhënë Zërit të Amerikës, kryetari i Komunës së Ulqinit, z. Fatmir Gjeka ,paraqiti objektivat e kësaj […]
 • GUIDA E PARË TURISTIKE NË MALËSI (foto, video)

  OJQ “ Labeatët “ me mbështetjen e Vis Albania dhe Fondit Shqipëtar të zhvillimit bëri promovimin e trashigimisë natyrore, gjeografike dhe kulturore historike të Malësisë nën Malin e Zi. Mbas disa takimesh mes stafit të OJQ “LABEATËT” me përfaqësuesit e Organizatës VIS Albania më në krye më zotërinë Pier Paolo Ambrozi me stafin e vet, […] • Kujdes nga parat e falsifikuara – Padi penale ndaj 4 personave

  Drejtoria e policisë gjatë javës së kaluar kanë sekuestruar monedha të falsifikuara prej 50 dhe 100 euro. Për këtë vepër janë ngritur paditë penale kundër katër personave nga Berane, Novi Pazari, Peja dhe Tivari, shkruan “Dan”. Personat në fjalë janë arrestuar dhe iu është shqiptuar masa e arrestit prej 48 orëve. Dënimi për këtë vepër […]