Articles Posted by the Author: • FAMILJA BUSH: PORTRETI I NJË PRESIDENTI NGA DJALI I TIJ PRESIDENT

  Nga Frank Shkreli “Në rast të një konflikti në Kosovë, i shkaktuar me ndonjë ndërhyrje nga ana e Serbisë, Shtetet e Bashkuara të Amerikës janë gati të përdorin forcën ushtarake kundër serbëve në Kosovë si dhe mbrenda vet territorit të Serbisë.” Deklarata e Presidentit amerikan George Bush i vjetri, në një letër dërguar presidentit të […]


 • Gjeloshaj: Unë nuk e shkel as fjalën e as nënshkrimin

  Rreth situatës më të re politike brenda Koalicionit shqiptar lidhur me mandatin e shumëdiskutueshëm të deputetit sot është pononcaur publikisht edhe Nik Gjeloshaj. Deklaratën e z. Gjeloshaj e publikojmë në tërësi. Opinioni i gjerë javëve të fundit në portale, e mediume të ndryshme pothuajse çdo ditë ka rastin të lexojë shkrime që kanë të bëjnë […]


 • Gjeloshaj dhe Nimanbegu nuk do të largohen nga parlamenti?

  Mediat malazeze vazhdojnë ti japin hapësirë të madhe ngërçit politik brenda koalicioneve shqiptare rreth (mos)tërheqjes nga pozita e deputetit të deputeteve aktual Nik Gjeloshaj mga radhët e Koalicionit shqiptar dhe Genci Nimanbegu nga radhët e koaliconit tjetër shqiptar, Forca për bashkim. Deputeti i Alternatives Shqiptare Nik Gjeloshaj nuk do të tërhiqet nga parlamenti, pavarësisht kërkesës […]


 • Luftë krimit ekonomik në Kosovë – Është ngrirë edhe një vilë në Ulqin

  Fusha e krimeve ekonomike është fushë e vështirë dhe shumë e komplikuar, ngase veprat penale kryhen nga njerëz intelektual të cilët i dinë veprimet e tyre dhe i fshehin ato,prandaj edhe luftimi i këtyre krimeve është më i vështirë në krahasim me krimet tjera. Kështu vlerëson në një intervistë për KosovaPress, Koordinatori për Luftimin e […]