top
logo

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

"Shuhet" Otranti - Futbolli në Ulqin tash e tutje ka emrin Federal PDF Print E-mail
Saturday, 31 August 2013 07:18

Të premten në kabinetin e kryetarit të Komunës së Ulqinit Nazif Cungu është mbajtur një takim në mes përfaqësuesëve të KF Otrant, KRF Federal dhe Kryetarit të Lidhjes futbollistike të regjionit jugor të Malit të Zi, z. Gjuroviq. Objektiv i këtij takimi ka qenë shqyrtimi i gjendjes në KF Otrant dhe gjetja e zgjidhjes me qëllim të pjesëmarrjes së ekipit senior të këtij klubi në sezonin e garave 2013/2014.
Në takim në mes tjerash është arritur marrëveshja në bazë të të cilës për shkak të situatës së vështirë financiare në KF Otrant, lojtarët do të riregjistrohen në KRF Federal , i cili i plotëson kushtet e nevojshme për pjesëmarrje në gara në ligën e tretë të regjionit jugor të Malit të Zi, njoftton komuna e Ulqinit.

Gjithashtu është rënë dakort që të bëhen ndryshime dhe plotësime të Statutit të KRF Federal me të cilat do të rregullohej pjesëmarrja e përfaqësuesve të organeve të administratës lokale të Komunës së Ulqinit në organet drejtuese të KRF Federal. Z. Gjuroviq në takim ka theksuar se kusht për pjesëmarrje në garat 2013/14 është pagesa e garancisë në shumën prej 2000 Euro. Në bazë të kësaj në mes të Komunëssë Ulqinit dhe KRF Federal do të lidhet marrëveshja për financimin e pjesëmarrjes në garat 2013/14. Më hollësisht për të gjitha do të merren vesh në takimin e radhës i cili do të mbahet të hënë.

 

Comments 

 
+3 #3 sukobina 2013-09-02 03:50
kjo asht marri mas me muj me finansu nji klub si i ka nevojat ma te mirat ne mal te zi duhe cungu mu qu prej gjumit me kta titsi i ka per reth
 
 
+3 #2 sukobina 2013-09-02 03:48
ska ma marri se kja si ka ndodh m e u shu otranti kta direktorat e etjert smujn me finansu puna se dojn me vjell
 
 
+8 #1 memo 2013-09-01 11:06
Tyrp duhet me i ardh edhe Cungut edhe krejt administratesse komunes se Ulqinit. Cungu bashkfinanson apo edhe finanson projekte, bursa etj. permes kompanis se tij. Ulqini derdh para ne pune te paligjshme, ndersa sekretariati per sport mos ti rezervoj disa nima per kete klub.
Ej bre, Tuzi ka klub ne lig te pare e Ulqini qe eshte tri her me i madh nuk ka asnje. Typ duhet tu vi krejt zyrtarve dhe perkrahesve te ksaj qeveri dhe servilve te tyre sic eshte Cungu.
Plus te lehet ne harresh emri i KF Otrant ...
 

Add comment

Stafi portalit mbanë të drejtën e mospublikimit të komenteve që thyejnë rregullat e komunikimit. Faleminderit për mirëkuptim.


Lajmet e fundit

10 November 2014, 22.08
DEKLARATË PËR SHTYPKonference e Dytë Ndërkombëtare për “Shqiptarët në Malin e Zi”SHQIPTARËT Në Mal të...
10 November 2014, 13.39
Të hënën kryeministri shqiptar Edi Rama do të shkojë për vizitë zyrtare në Beogra që paraqet një ngjarje...
09 November 2014, 16.54
Në publikimet dhe deklarimet e mëhershme shoqatat shqiptare me veprimtari në SHBA,  me origjinë nga...
09 November 2014, 16.48
Shkruan: Artan Osmani Duke e vështruar politikën fiskale te Komunës së Ulqinit,mundë të thuhet që kjo...
09 November 2014, 00.09
Të protestojmë për dinjitet, STOP diskriminimit, duam të arsimohemi si shqiptarë - kjo është motoja e...
08 November 2014, 23.43
Peshkataret ulqinak pasditen e te shtunes kanë arritu që në molin e plazhit të vogël të nxjerrin me...
08 November 2014, 16.30
Komuna e Ulqinit në mënyrë që të marrë kredinë prej 1,2 milion euro nga Atlas banka, do të duhet që nën...

bottom
top

Opinione

Reforma në politikën fiskale dhe vullnet për decentralizim
Sulejmani: Konstandini si fenomen që krekoset prej fëmijërisë
E përbashkëta që ndan shqiptarët
Ron Salaj: Klik lajmet, protesta digjitale dhe forenzika digjitale
Fadil Kraja: R R Ë N J Ë T ...
Simbolika e nëntorit

Turizëm

Video reportazh nga D'Olcinium International Festival
Flamujt përkrah njëri-tjetrit - D'Olcinium International Festival paqton Ballkanin
Mbahet kuvendi i OT të Ulqinit - Ja emrat e anëtarëve të këshillit ekzekutiv por edhe të atyre që nuk kaluan (foto)
OT e Ulqinit gjatë festivalit D olcinium International do të shpallë zyrtarisht te mbyllur sezonin turistik
Me 16 - 18 tetor OT e Ulqinit organizon Dolcinium International Festival

Diaspora

Politika e shumicës ndaj pakicës gjatë kalimit në demokraci
Nëntë shoqata unifikojnë programin për cështjen kombëtare
Gjekë Gjonlekaj, faqja e bardhë e Trieshit në Amerikë
Miqtë e shqiptarëve, në kongres dhe senatin e SHBA janë fitues
Video/emisioni: Çfarë u tha e çfarë vëndosen shoqatat shqiptare nga Mali i Zi në Michigan

Sporti

Ulqini dhe Tetova takohen në Durrës - Ndeshje miqësore e futbollistëve të rinjë (foto)
Edi Rama: Shqipëri - Serbi vitin e ardhshëm në Shkodër
Dhuna 3 UEFA 0 - Ja vendimi i UEFA-së për ndeshjen Serbi - Shqipëri
Nikshiq: Në ndeshjen e basketbollit Sutjeska – Peja kore raciste ”Vrite, vrite shqiptarin”(VIDEO)
Si u festua në Ulqin ndeshja Shqipëri - Serbi (foto)

bottom
please...