top
logo

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Komuna: Për kredinë prej 1,2 milion euro, nën hipotekë 30 000m2 tokë? PDF Print E-mail
Saturday, 08 November 2014 16:30

Komuna e Ulqinit në mënyrë që të marrë kredinë prej 1,2 milion euro nga Atlas banka, do të duhet që nën hpotekë të vendos afër 30 000m2 tokë të taksapaguesve të qytetit të Ulqinit. Ky është përfundimi i bisedave disa mujore në mes të përfaqësuesve të Atlas bankës me udhëheqësve të komunës.

Nëse këtë marrëveshje e miraton edhe Kuvendi i Ulqinit atëherë nën hipotekë do të jenë:  17 506 m2 në fushën e Ulqinit, dy parcela prej nga 900 m2 në katastrin e komunës së Ulqinit, disa lokacione prej 37 deri 252 m2 brenda në qytet si dhe 10 978 m2 pyje të klasit të parë në Pinjeshn shkruan Dan.
Shumica e këtyre tokave shtrihen në zonat më të bukura të qytetit të Ulqinit si në Pinjesh, Gjerane, në afërsi të Kalasë si dhe në qendër të qytetit.

Komuna e Ulqinit dhe Atlas banka janë edhe në një proces gjygjësor ku kjo bankë kërkon nga komuna të paguaj një shumë prej 10,5 milion euro për rastin K1.

Nga ana tjetër, Valdet Axhemoviq tregon ehe arsyet e marrjes së kredisë. Sipas tij kjo kredi është e domosdoshme në mënyrë që të shlyhen pagat e të punësuarve në administratë dhe ndërmarrjet publike. /Ulqini Online/

 

 

Comments 

 
0 #1 profile 2018-11-02 14:32
Need cheap hosting? Try webhosting1st, just $10 for an year.

 

Add comment

Stafi portalit mbanë të drejtën e mospublikimit të komenteve që thyejnë rregullat e komunikimit. Faleminderit për mirëkuptim.bottom
top

Opinione

Reforma në politikën fiskale dhe vullnet për decentralizim
Sulejmani: Konstandini si fenomen që krekoset prej fëmijërisë
E përbashkëta që ndan shqiptarët
Ron Salaj: Klik lajmet, protesta digjitale dhe forenzika digjitale
Fadil Kraja: R R Ë N J Ë T ...
Simbolika e nëntorit

Turizëm

Video reportazh nga D'Olcinium International Festival
Flamujt përkrah njëri-tjetrit - D'Olcinium International Festival paqton Ballkanin
Mbahet kuvendi i OT të Ulqinit - Ja emrat e anëtarëve të këshillit ekzekutiv por edhe të atyre që nuk kaluan (foto)
OT e Ulqinit gjatë festivalit D olcinium International do të shpallë zyrtarisht te mbyllur sezonin turistik
Me 16 - 18 tetor OT e Ulqinit organizon Dolcinium International Festival

Diaspora

Politika e shumicës ndaj pakicës gjatë kalimit në demokraci
Nëntë shoqata unifikojnë programin për cështjen kombëtare
Gjekë Gjonlekaj, faqja e bardhë e Trieshit në Amerikë
Miqtë e shqiptarëve, në kongres dhe senatin e SHBA janë fitues
Video/emisioni: Çfarë u tha e çfarë vëndosen shoqatat shqiptare nga Mali i Zi në Michigan

Sporti

Ulqini dhe Tetova takohen në Durrës - Ndeshje miqësore e futbollistëve të rinjë (foto)
Edi Rama: Shqipëri - Serbi vitin e ardhshëm në Shkodër
Dhuna 3 UEFA 0 - Ja vendimi i UEFA-së për ndeshjen Serbi - Shqipëri
Nikshiq: Në ndeshjen e basketbollit Sutjeska – Peja kore raciste ”Vrite, vrite shqiptarin”(VIDEO)
Si u festua në Ulqin ndeshja Shqipëri - Serbi (foto)

bottom
please...