top
logo

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Forca, PD, IQ dhe ASh ngrisin padi penale kundër “Informer CG” PDF Print E-mail
Thursday, 06 November 2014 13:06

Deputetet e partive shqiptare në Parlamentin e Malit të Zi, Genci Nimanbegu dhe Nikë Gjeloshaj kanë ngritur padi penale kundër “Informer CG” për shkak të teksteve ofenduese që kjo gazetë ka shkrua për popullin shqiptarë.Te dy deputet në konferencë për shtyp kanë deklaruar se është ngritur padi gjithashtu edhe për kryeredaktorin e “Informer CG” dhe dy gazetarët autor të këtij teksti.

“Titujt e tekstit janë ofenduese. Padinë e kemi nënshkruar ne të dy si deputet, liderët e partive shqiptare në Mal të Zi, Kyetari i Komunës së Ulqinit Fatmir Gjeka, Kryetari i Forcës Nazif Cungu, Kryetari i Iniciativës Qytetare dhe Kryetari i Kuvendit të Komunës së Ulqinit, por konsiderojeni që përfaqësojmë 40 mijë shqiptarë në Mal të Zi dhe shumë shqiptarë në diasporë, të cilët i ka ofenduar ajo gazetë. Prokurori ka patur kohën e mjaftueshme nga 16 tetori të reagojë, por një gjë të tillë nuk e ka bërë” është shprehur Nimanbegu, shkruan Vijesti.

Përfaqësuesi i Alternativës Shqiptare Nik Gjeloshaj ka deklaruar se ka pritur që organet shteterore të reagojnë duke ngritur padinë penale kundër “Informer CG” por kjo gjë nuk ka ndodhur.
“Kemi pritur që dikush nga koleget tonë deputet të reagojë, për arsye se teksti i atij tabloidi ka përhapur urrejtje ndaj një kombi, por kjo mungoj. Për këtë arsye kemi filluar këtë poces” është shprehur Gjeloshaj.

 

Comments 

 
0 #3 profile 2018-11-02 16:17
Need cheap hosting? Try webhosting1st, just $10 for an year.

 
 
0 #2 luigi4235 2015-02-14 11:19
♪┏(°.°)┛┗(°.°)┓┗(°.°)┛┏(°.°)┓ ♪
+++thatsafunnypic.com+++
 
 
0 #1 larg-nga-ulqini 2014-11-06 15:37
Pritni se organet malazeze do te reagojne. Ata nuk kane reague kur publiku ne nikshiq, ne ndeshje basketbolliste ndermjet Pejes dhe nikshiqit, ka brohorite: "ubij zakolji da shiptar ne postoji". Me sa dij une shqitaret ne gjuhen serbe/malazeze thiren albanci e jo shiptari. E perdorin fjalen "shiptari" si fjale degraduese.
 

Add comment

Stafi portalit mbanë të drejtën e mospublikimit të komenteve që thyejnë rregullat e komunikimit. Faleminderit për mirëkuptim.bottom
top

Opinione

Reforma në politikën fiskale dhe vullnet për decentralizim
Sulejmani: Konstandini si fenomen që krekoset prej fëmijërisë
E përbashkëta që ndan shqiptarët
Ron Salaj: Klik lajmet, protesta digjitale dhe forenzika digjitale
Fadil Kraja: R R Ë N J Ë T ...
Simbolika e nëntorit

Turizëm

Video reportazh nga D'Olcinium International Festival
Flamujt përkrah njëri-tjetrit - D'Olcinium International Festival paqton Ballkanin
Mbahet kuvendi i OT të Ulqinit - Ja emrat e anëtarëve të këshillit ekzekutiv por edhe të atyre që nuk kaluan (foto)
OT e Ulqinit gjatë festivalit D olcinium International do të shpallë zyrtarisht te mbyllur sezonin turistik
Me 16 - 18 tetor OT e Ulqinit organizon Dolcinium International Festival

Diaspora

Politika e shumicës ndaj pakicës gjatë kalimit në demokraci
Nëntë shoqata unifikojnë programin për cështjen kombëtare
Gjekë Gjonlekaj, faqja e bardhë e Trieshit në Amerikë
Miqtë e shqiptarëve, në kongres dhe senatin e SHBA janë fitues
Video/emisioni: Çfarë u tha e çfarë vëndosen shoqatat shqiptare nga Mali i Zi në Michigan

Sporti

Ulqini dhe Tetova takohen në Durrës - Ndeshje miqësore e futbollistëve të rinjë (foto)
Edi Rama: Shqipëri - Serbi vitin e ardhshëm në Shkodër
Dhuna 3 UEFA 0 - Ja vendimi i UEFA-së për ndeshjen Serbi - Shqipëri
Nikshiq: Në ndeshjen e basketbollit Sutjeska – Peja kore raciste ”Vrite, vrite shqiptarin”(VIDEO)
Si u festua në Ulqin ndeshja Shqipëri - Serbi (foto)

bottom
please...